Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ


Δεν πάμε καλά


Σοκ έχουν προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη τα νέα στοιχεία για την ανεργία και τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, έχουμε δυο αυτοκτονίες κάθε μέρα, ενώ η ανεργία έφτασε το 18,2%, και κάθε ημέρα του Οκτωβρίου έχαναν τη δουλειά τους 1.480 άτομα.

Ο εκπρόσωπος της Τρόικας δήλωσε πως είναι εξοργισμένος από την τεράστια απόκλιση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς που μένουν άνεργοι και αυτούς που αυτοκτονούν.

Ο Όλι Ρεν, από τη μεριά του, δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να χάνουν κάθε μέρα τη δουλειά τους 1.480 Έλληνες και να αυτοκτονούν μόνο δυο, ενώ απείλησε πως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή.
Σύμφωνα με το Μνημόνιο, θα πρέπει να αυτοκτονούν όλοι όσοι μένουν άνεργοι, ώστε να μηδενιστεί το χρέος και να υπάρξει ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2048.

pitsirikos 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;


Σε συζητήσεις παντού, γίνεται λόγος για την…υπομονή των Ελλήνων. “Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε;”, “γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε;”, είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις. Δεν βλέπεις κάτι που να μαρτυρά προεπαναστατική\εξεγερτική κατάσταση. Ακόμη και όσοι μας έχουν τοποθετήσει στην θέση του πειραματόζωου, αδυνατούν να δώσουν κάποια εξήγηση. 
“Που θα πάει θα ξυπνήσει το ελληνικό DNA”, λένε οι “πατριώτες”.  ”Μας ψεκάζουν για να είμαστε κοτόπουλα”, λένε οι συνωμοσιολόγοι.

Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Η κρίση περνάει κρίση...




  • Οι επιχειρήσεις αν και έχουν πλέον φαληρίσει, δεν μπορούν να κλείσουν γιατί δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν το λουκέτο.








  • Τα spreads και τα CDs έχουν αποκτήσει πληθωρισμό.






ΘΥΜΑΜΑΙ


Πωλείται η Ελλάδα και θυμάμαι...


Πωλείται η Ελλάδα και θυμάμαι
Πωλείται η Ελλάδα! Πωλείται ο τόπος μου!
Πωλείται η μνήμη και τη ζωή μου... κι εγώ θυμάμαι...
Πώς αρρωστήσαμε τόσο πολύ;
Πώς καταφέραμε να πέσουμε σε τέτοιο πάτο;
Στο χαμηλότερο επίπεδο που μπορεί να φτάσει μια ανθρώπινη ύπαρξη;

Πώς γίναμε τόσο τυφλοί, τόσο κουφοί, τόσο ανάπηροι στο σώμα και στο μυαλό και στην ψυχή;

Πώς αφήνεις τον ίδιο σου τον τόπο, τον ίδιο σου τον εαυτό να ξεπουλιέται; ΠΩΣ;

Θα σου πω πώς…

Γιατί πάει πολύς καιρός τώρα που ξεπουλιέται όλη η Ελλάδα, κι ήμουνα ΕΔΩ.
Γιατί θυμάμαι…
Ήμουνα ΕΔΩ.

Μεγάλωσα σ' αυτήν εδώ τη χώρα, μέσα στις εξελίξεις των καιρών.

ΘΥΜΑΜΑΙ τον θρίαμβο της "Δημοκρατίας" ενάντια της "Χούντας".

ΘΥΜΑΜΑΙ τους φοιτητές που χύσανε το αίμα τους στο Πολυτεχνείο.
Την ανάσα του κόσμου, τις ελπίδες μετά από αυτό το αίμα "για μια ελεύθερη Ελλάδα", όπου μπορούσες να δουλέψεις, να φας ψωμί και να πατήσεις στα πόδια σου, να φτιάξεις σπιτικό και οικογένεια, να ζήσεις επιτέλους σαν άνθρωπος.

ΘΥΜΑΜΑΙ πότε άρχισε η μπασταρδοποίηση του "αρχαίου αθάνατου ελληνικού πνεύματος".

ΘΥΜΑΜΑΙ τις πρώτες κυβερνήσεις, τα Κόμματα, τις πρώτες τους συναντήσεις με την Αμερική και την Ευρώπη.

ΘΥΜΑΜΑΙ τους πολιτικάντηδες στα μπαλκόνια, τους μεγάλους λόγους τους, και τη λαοθάλασσα με τις χιλιάδες σημαίες από κάτω, να φωνάζει συνθήματα "προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα".

Τι σημαίνει η μέρα που γεννήθηκες;



Τι σημαίνει η μέρα που γεννήθηκες;

fashion_report_zwdia_500_500x350
Η μέρα που γεννήθηκες μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά σου στον έρωτα και να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη που κάνεις στα αισθηματικά σου.
1 του μηνός: Διαθέτεις πάθος, συναισθηματισμό και κάνεις πολλές θυσίες
Στον έρωτα λειτουργείς με πάθος και το συναίσθημα έχει μεγάλη αξία για σένα. Ερωτεύεσαι πάντα κεραυνοβόλα και μπορείς να κάνεις μεγάλες θυσίες για τη σχέση σου. Αργείς πολύ να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, από μία σχέση που είχες μεγάλο δέσιμο.