Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ



        Το «πολυφωτογραφημένο» χωριό των Άλπεων!



Για να προσεγγίσει ο επισκέπτης το χωριό πρέπει να διασχίσει με καραβάκι τη λίμνη, γεγονός

Το Hallstatt είναι ένα ειδυλλιακό αυστριακό χωριό, το οποίο περιβάλλεται από τους ορεινούς όγκους Hallstaettersee και Dachstein των Άλπεων, ενώ ο οικισμός (που χρονολογείται από τον 8ο αιώνα π.Χ.) είναι χτισμένος στις όχθες μιας γραφικής λίμνης

ΤΑ 30 ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Νησιά Μπόρα Μπόρα (Jean-pierre Pieuchot/The Image Bank/Getty Images)

Ποιος πίνακας ζωγραφικής θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ωραιότερος του κόσμου; Ποια παραλία, ποιο άγαλμα, ποιο… νεκροταφείο; Βρεθήκαμε μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση: Να περιορίσουμε τα αμέτρητα πράγματα που έχουμε δει στα ταξίδια μας στα 30 πιο ωραία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΤΑΜΙ


Το ποτάμι που θα δείτε ονομάζεται Cano Cristales. Βρίσκεται κοντά στην πόλη La Macarena στην Κολομβία. Είναι παγκοσμίως διάσημο για τα πανέμορφα χρώματα του γεγονός που το κάνει γνωστό ως «το ποτάμι που ξέφυγε από τον παράδεισο», «το πιο όμορφο ποτάμι του κόσμου» αλλά και «το ποτάμι με τα πέντε χρώματα».
Η αιτία του εντυπωσιακού χρωματισμού του είναι οι πολλές ποικιλίες φυκών και βρύων που ανθίζουν στο εσωτερικό του αλλά και στις όχθες του. Αν βρεθείτε ποτέ στην Κολομβία και θελήσετε να το θαυμάσετε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα καθώς δεν υπάρχουν δρόμοι για να το προσεγγίσετε. Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στο Cano Cristales είναι με άλογο.
Το πιο όμορφο ποτάμι στον κόσμο

ΑΝΤΙΟ ΝΑΝΤΙΑ...............

Αντίο Νάντια. Αντί για στεφάνι, έχεις τον όρκο μου, ότι το παιδί σου θα μάθει ποιοι σε δολοφόνησαν.

Προχθές αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 ετών γιατί της πήρε η τράπεζα το σπίτι και θα έμπαινε και φυλακή για χρέη στο δημόσιο. Το παιχνίδι χάνεται , δυστυχώς...